Volvo 164

  • Model: Volvo-164
  • 0 Units in Stock

 Sold Out 

Volvo 164 - NOW SOLD

Sinds import in 1998 heeft deze Volvo slechts 2 eigenaren gehad (de huidige en degene die hem in 1998 heeft geimporteerd (particulier).

Datum eerste toelating 28 februari 1972
Vervaldatum APK 02-01-2018
Km stand 345.000 (Maar let op de km teller schoot door van 219.999 naar 320.000) iets dat vaker gebeurt bij Volvo tellers.

Er is door de huidige eigenaar LPG in laten bouwen. Dat is zeer netjes gedaan.

Er is een uitgebreide Dinitrol behandeling uitgevoerd bij Anti-Roest Center van Aalst. Afgelopen Januari is de 1e controlebeurt geweest. Ook zijn er in de voorschermen plastic binnen beschermers gemonteerd. De oplossing om te voorkomen dat de schermen van binnenuit worden aangetast.

Het dak is gewrapped in donkerblauw.

Er zitten Classic Vredestein Winterbanden bij. Hier is maar 1 seizoen op gereden. Deze zitten op de originele stalen velgen. De zomerbanden zitten op lichtmetalen (waarschijnlijk 740) velgen. Op de zomerbanden is maar 1 heel seizoen en 1 zomer op gereden. De banden zijn nog prima.

Het interieur is zwart leer en is 100 procent gaaf.

De auto is zeer goed onderhouden, Darnaast zijn de volgende onderdelen vervangen:
- waterpomp
- koelfan
- koppelingskabel
- remmen vernieuwd.

De auto heeft geen schuifdak. Ook zit er geen overdrive in, maar dat is beslist geen minpunt.

Het enige minpunt is de wielbak links achter. Hiervan is de lasnaad op de verticale plaat aangetast. Dit is nog niet dramatisch maar er zal wel een keer iets aan moeten gebeuren. Overigens geen

Kortom een heerlijke reiswagen, die ook heel wat lange reizen heeft gemaakt, en ook prima te gebruiken is voor dagelijks vervoer.

Stuur een email om in contact gebracht te worden met de eigenaar. Let wel op dit is beslist een goede Volvo 164 waar je zonder enige aanpassingen direct mee kunt rijden en nog vele jaren plezier van zult hebben.

This product was added to our catalog on Wednesday 27 July, 2016.

Sponsors

Klassiekerbehoud

Who's Online

There currently are 6 guests online.
Your IP Address is: 100.24.46.10
Copyright © 2019 Classic Car Parts. Powered by CCP Team